0
Home
Producten
WTW Unit
Mechanische Ventilatie
Overige Ventilatoren
Badkamer- ventilator
Dak ventilator
Pijpdak ventilator
Ventielen
Afvoerventielen
Toevoerventielen
Luchtkanalen
Ronde kanalen
Bevestigingen
Gereedschap
Filters
Brink WTW Filters
BUVA WTW Filters
Duco WTW Filters
Itho Daalderop WTW Filters
Orcon WTW Filters
Vent Axia WTW Filters
Zehnder WTW Filters
Merken
Services
Onderhoud
Vervangen
Installatie
Onderhoudsabonnementen
Ruimtes
Advies
Actie
Over ons
Contact
Klantenservice
Mijn account
Winkelmandje

Onze Trustpilot reviews

Wij verzamelen klantbeoordelingen en reviews via het platform Trustpilot.

Reviews op Trustpilot worden geschreven door consumenten van over de hele wereld. Iedereen met een service- of koopervaring in de afgelopen 12 maanden, kan hierover gratis een review schrijven, mits ze over een Trustpilot-gebruikersaccount beschikken, de richtlijnen voor reviewers naleven en geen belangenconflict hebben met het bedrijf dat ze beoordelen.

Reviews over bedrijven worden gepubliceerd op hun openbare Trustpilot-profiel. Hier kunnen consumenten reviews lezen en achterlaten en andere relevante informatie vinden, zoals onder meer de TrustScore en sterrenscore van het bedrijf.

Een Trustpilot-review kan op twee manieren ontstaan:

  • Consumenten kunnen een Trustpilot-account aanmaken en op eigen initiatief een review schrijven over hun service- of koopervaring. Dit wordt ‘organische reviews’ genoemd.
  • Bedrijven kunnen hun klanten kosteloos uitnodigen om een review achter te laten. Bij het versturen van review-uitnodigingen moeten bedrijven er wel voor zorgen dat er geen vooringenomenheid is in de manier waarop zij hun klanten uitnodigen, en mag er geen beloning of incentive aangeboden worden.

Trustpilot is in 2007 opgericht als een onafhankelijk, open platform dat bedrijven en consumenten met elkaar verbindt, en de samenwerking tussen hen versterkt. Iedereen krijgt de mogelijkheid om een review te plaatsen, zonder dat deze vooraf wordt ingezien of bewerkt door het bedrijf in kwestie. In dit opzicht verschilt Trustpilot sterk van ‘gesloten’ of ‘pay-to-access’-platforms, waar bedrijven reviews uitsluitend voor marketingdoeleinden verzamelen en de reviews die hen niet bevallen gewoon offline kunnen halen. Dit is niet het geval op Trustpilot. Reviews worden zonder mogelijkheid tot moderatie of censuur gepubliceerd. Trustpilot beschouwt reviews als user-generated content die eigendom is van de schrijvers, en zij zijn de enigen die hun reviews kunnen bewerken of verwijderen. Dit kan worden gedaan via hun gebruikersaccount.

Op onze 123ventilatie Trustpilot pagina kunt u onze reviews inzien en zelf een review schrijven. Hier kunt u verder lezen over hoe het Trustpilot reviewplatform werkt.