0
Home
Producten
WTW Unit
Mechanische Ventilatie
Overige Ventilatoren
Badkamer- ventilator
Dak ventilator
Pijpdak ventilator
Ventielen
Afvoerventielen
Toevoerventielen
Luchtkanalen
Ronde kanalen
Bevestigingen
Gereedschap
Filters
Brink WTW Filters
BUVA WTW Filters
Duco WTW Filters
Itho Daalderop WTW Filters
Orcon WTW Filters
Vent Axia WTW Filters
Zehnder WTW Filters
Merken
Services
Onderhoud
Vervangen
Installatie
Onderhoudsabonnementen
Ruimtes
Advies
Actie
Over ons
Contact
Klantenservice
Mijn account
Winkelmandje

Reviews

Beoordeel ons met uw reviews

Wij werken dagelijks hard om u als klant tevreden te stellen, we zijn dan ook trots dat we als review minimaal een 4,5 ster uit de 5 sterren hebben.
Om dit te bewerkstelligen is het van belang dat wij uw mening weten. Hoe heeft u het verkoopproces ervaren van zoeken op de webshop tot aan het pakje aan de deur? Om dit grotendeels te weten te komen werken wij samen met Trustpilot. Na verzending van uw bestelling ontvangt elke klant dan ook een bericht om een beoordeling achter te laten.

Een overzicht van alle reviews kunt u hier terugvinden.

Bestrijding van valse reviews

Door een toegewijd team bij Trustpilot te combineren met slimme technologie, zijn ze in staat om het reviewplatform goed te beschermen tegen misbruik en fraude. De fraudedetectie-software van Trustpilot speurt automatisch verdachte reviews op en verwijdert reviews die gefabriceerd zijn. Hun software wordt ondersteund door een team van experts dat alle rapportages onderzoekt.

Vragen of klachten?

Heeft u een vraag of een klacht aan de hand van uw bestelling? Dan horen we dat graag van u zodat we dit kunnen oplossen.
U kunt altijd contact met ons opnemen via ons e-mail adres: info@123ventilatie.nl of per telefoon 0347 32 67 63. U kunt ook altijd contact opnemen via ons contactformulier.We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

We zijn op werkdagen tussen 08.00 en 16.00 uur voor u bereikbaar.