0
Home
Producten
WTW Unit
Mechanische Ventilatie
Overige Ventilatoren
Badkamer- ventilator
Dak ventilator
Pijpdak ventilator
Ventielen
Afvoerventielen
Toevoerventielen
Luchtkanalen
Ronde kanalen
Bevestigingen
Gereedschap
Filters
Brink WTW Filters
BUVA WTW Filters
Duco WTW Filters
Itho Daalderop WTW Filters
Orcon WTW Filters
Vent Axia WTW Filters
Zehnder WTW Filters
Merken
Services
Onderhoud
Vervangen
Installatie
Onderhoudsabonnementen
Ruimtes
Advies
Actie
Over ons
Contact
Klantenservice
Mijn account
Winkelmandje

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Wanneer u een bestelling plaatst, kunt u een keuze maken uit de volgende betaalmogelijkheden: iDEAL, creditcard en Klarna. Uw betaling wordt afgehandeld door betalingssysteem Mollie. Wanneer u achteraf wenst te betalen, kiest u voor betalen via Klarna.

 

Wat is iDEAL?

iDEAL is online betalen via uw eigen telebankiersysteem. Met iDEAL rekent u af in uw vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

 

Creditcard

Betalen met creditcard is mogelijk via een beveiligde omgeving. Deze omgeving wordt door Mollie ondersteunt voor een veilige en correcte verwerking van uw betaling. U kunt ervoor kiezen om met Mastercard of Visa uw producten af te rekenen.

 

Wat is Klarna?

Via Klarna bieden wij u de mogelijkheid aan om achteraf te betalen. Na het plaatsen van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd om de betaling van uw bestelling te voltooien.

Heeft u vragen over een betaling of wordt uw bestelling niet goedgekeurd door Klarna? Neem dan contact op met Klarna via het telefoonnummer 020-8082852 of u kunt uw vraag stellen via de chat op klarna.nl/klantenservice. Klarna is van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Voor meer informatie kunt u kijken op www.klarna.nl

 

BETAALMETHODE

KOSTEN

iDEAL Gratis
Creditcard Gratis
Klarna Gratis