ITHO DAALDEROP HIGH PERFORMANCE ACTIE

INCLUSIEF INGEBOUWDE VOCHT SENSOR

Itho Daalderop Aktie

Uw mechanische ventilatie laten vervangen? We hebben nu een hele toffe deal voor u! Ontvang de Itho Daalderop CVE-S ECO HP/HE voor de prijs van de Itho Daalderop CVE-S ECO SP. De ventilatoren van Itho Daalderop zijn geliefd bij zowel gebruiker als installateur omdat ze voordelig, stil en energiezuinig zijn.

De CVE-S ECO HP/HE heeft een capaciteit van 415 M3/h, terwijl de CVE-S ECO SP een capaciteit heeft van 325 m3/h. Dat betekent dat u een grotere ruimte zou kunnen ventileren.

Wilt u de ventilator niet zelf installeren? Dan kunnen wij u natuurlijk hierbij helpen.

Klik hier voor onderhoud/montage opties.

UITVERKOCHT

Specificaties

Eigenschappen Itho Daalderop CVE-S ECO
Type CVE-S ECO
Merk ITHO Daalderop
Artikelnummer 03-00402 / 03-00403
Elektrische aansluiting Randaarde en perillex stekker
Materiaal Kunststof
Luchthoeveelheid hoog bij 100 Pa 468 Kubieke meter per uur
Luchthoeveelheid hoog bij 150 Pa 415 Kubieke meter per uur
Luchthoeveelheid hoog bij 200 Pa 380 Kubieke meter per uur
Luchthoeveelheid hoog bij 250 Pa 350 Kubieke meter per uur
Cos. phi conform EPN norm 0.07
Motortype Gelijkstroom
Geschikt voor draadloze afstandsbediening Ja
Met draadloze afstandsbediening Nee
Vochtsensor Ja
Type toerenregeling 3 toeren
Nom. kanaaldiameter 125mm
Aansluiting Steekeind
Hoogte 350mm
Breedte 355mm
Diepte 294mm
Inbouwdiameter 294mm

Contactformulier


Beschrijving

De Itho Daalderop CVE-S ECO HP/HE is compact en neemt daardoor weinig ruimte in. Bovendien is hij eenvoudig te monteren. Op de laagste stand is het volume van 22 dB te vergelijken met het ritselen van bladeren aan een boom. De MV-unit bevindt zich niet in uw woonkamer, dus de kans is erg klein dat u hem hoort.

Zelfs in zijn compacte staat heeft de CVE nog een capaciteit van 415 m3/h en is daardoor geschikt voor zowel kleine huizen, als grotere woningen.

U kunt ervoor kiezen om uw MV-unit zelf te installeren, maar bij 123ventilatie doen we dit ook graag voor u. Zo heeft u er geen omkijken naar. Geef bij het aankopen aan of u wel of geen installatie wilt en we nemen contact met u op om deze in te plannen.

Het CVE model is tot wel 83% energiezuiniger dan traditionele modellen dankzij het type ventilator dat wordt gebruikt voor de unit. Dat komt doordat gebruik wordt gemaakt van een ventilator met een gelijkstroommotor. Deze is niet alleen stiller, maar ook energiezuiniger en beter te regelen. De traditionele modellen gebruiken vaak een wisselstroommotor. Wist u dat dit u al gauw €50 tot €60 per jaar scheelt?

Monteur

MONTAGE EN ONDERHOUD

Nadat de mechanische ventilatie is gemonteerd en geïnstalleerd hoeft u er weinig aan te veranderen. De monteur stelt de CVE in op een stand die prettig is voor u. Houd er wel rekening mee dat de MV-unit regelmatig moet worden schoongemaakt. De ventielen en roosters kunt u zelf schoonmaken, voor de kanalen kunt u de professionals van 123ventilatie inschakelen. Meer over het zelf reinigen van uw mechanische ventilatie leest u in ons artikel.

Geeft u de reiniging liever helemaal uit handen? Dan kunt u kiezen voor een onderhoudsabonnement. Dit bevat jaarlijks een kleine onderhoudsbeurt en om de 4 jaar een grote onderhoudsbeurt. Bij deze laatste worden de ventilatiekanalen ook gereinigd, en eventueel naar wens gedesinfecteerd. Het is belangrijk om te kijken naar de afstand tussen u en ons kantoor in Vianen, Utrecht. Wij rekenen namelijk voorrijkosten buiten een straal van 50 kilometer. Voor meer informatie over MV Groot onderhoud klik hier.

Alles in één aanbieding