Leveren en bezorging

Wie bezorgt mijn bestelling?

PostNL bezorgt uw bestelling op het door u opgegeven afleveradres. Aangezien PostNL het grootste netwerk voor brieven, pakketten en e-commerce in de Benelux bezit, zijn wij bijna altijd verzekerd van een snelle, gemakkelijke en correcte levering van uw bestelling. Bij het afleveren van uw bestelling dient u te tekenen voor ontvangst, zodat de juiste persoon de bestelling ontvangt.

De bestelling mag helaas niet worden aangenomen door buren. Indien u niet thuis aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen, biedt PostNL het pakket de volgende werkdag of zaterdag nogmaals aan. Wanneer het pakket voor de tweede maal niet kan worden afgeleverd, kunt u de bestelling ophalen in het dichtstbijzijnde postkantoor.

Bij iedere bestelling op 123Ventilatie.nl ontvangt u een track en trace code. U ontvangt de track en trace code per e-mail, nadat wij het pakket hebben verzonden Met de PostNL track en trace code kunt u uw bestelling stap voor stap volgen.

Zijn er kosten verbonden aan het verzenden van mijn bestelling?

Voor bestellingen van meer dan €25,- reken wij geen verzendkosten. Voor bestellingen onder de €25,- (of wanneer deze onder dit bedrag komt door een gedeeltelijke retourzending) brengen wij €6.95 verzendkosten in rekening.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Voor artikelen die voorradig zijn geldt: op werkdagen voor 15.00 uur besteld, na 2 dagen in huis*. Producten die niet voorradig zijn bestellen wij direct voor u, waarbij we u op de hoogte houden van de leverdatum. Bovendien kunt u bij elk artikel, wanneer u de maat selecteert, de levertijd zien. Voor producten die niet voorradig zijn geldt dat wij uw bestelling binnen 1 tot 10 werkdagen verzenden.

Na onze zorgvuldige kwaliteitscontrole levert PostNL uw bestelling af op het door u opgegeven afleveradres. Wanneer uw bestelling ook montage bevat plannen we samen met u een geschikte datum in en neemt onze monteur uw product mee.

*Uitgezonderd feestdagen.