Leveren en bezorging

Wie bezorgt mijn bestelling?

PostNL bezorgt uw bestelling op het door u opgegeven afleveradres. Aangezien PostNL het grootste netwerk voor brieven, pakketten en e-commerce in de Benelux bezit, zijn wij bijna altijd verzekerd van een snelle, gemakkelijke en correcte levering van uw bestelling. Bij het afleveren van uw bestelling dient u te tekenen voor ontvangst, zodat de juiste persoon de bestelling ontvangt.

De bestelling mag helaas niet worden aangenomen door buren. Indien u niet thuis aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen, biedt PostNL het pakket de volgende werkdag of zaterdag nogmaals aan. Wanneer het pakket voor de tweede maal niet kan worden afgeleverd, kunt u de bestelling ophalen in het dichtstbijzijnde postkantoor.

Bij iedere bestelling op 123Ventilatie.nl ontvangt u een track en trace code. U ontvangt de track en trace code per e-mail, nadat wij het pakket hebben verzonden Met de PostNL track en trace code kunt u uw bestelling stap voor stap volgen.

Zijn er kosten verbonden aan het verzenden van mijn bestelling?

Voor het verzenden binnen Nederland van uw bestelde artikelen brengen wij geen verzendkosten in rekening. Echter, wanneer uw bestelling alleen bestaat (of komt te bestaan n.a.v. een retourzending) uit artikelen met een orderwaarde van minder dan €25,-, brengen wij €6,95 in rekening als bijdrage aan de verzendkosten.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Wij verzenden uw bestelling binnen 1 tot 10 werkdagen* na de besteldatum. Na onze zorgvuldige kwaliteitscontrole levert PostNL uw bestelling af op het door u opgegeven afleveradres.

Voor artikelen die in ons centraal magazijn voorradig zijn, geldt: op werkdagen voor 18.00 uur besteld, de volgende dag in huis*. Wanneer u bij een artikel de gewenste maat selecteert, verschijnt hierbij de levertijd. Op deze manier kunt u zien of het artikel de volgende dag al in huis kan zijn.