MV Tips

Gratis advies?

123ventilatie heeft meer dan 20 jaar ervaring in de ventilatietechniek en is daarom bij uitstek de specialist die u kan voorzien in al uw ventilatiebehoeften. Van technische ondersteuning door gediplomeerd personeel tot het leveren van kwalitatief sterk materiaal.

Op deze pagina geven we u tips en meer informatie over uw WTW-unit. Vindt u het antwoord op uw vraag niet op deze pagina? Bekijk dan onze ventilatieblog. Vindt u ook daar het antwoord niet? Neem dan vooral contact met ons op, wij staan voor u klaar!

Installeren

U kunt uw mechanisch ventilatiesysteem zelf installeren, wanneer u enige technische kennis heeft. Het voordeel van mechanische ventilatie is dat deze op verschillende plekken geïnstalleerd kan worden. Bijvoorbeeld tegen een (schuine) wand, maar ook tegen het plafond. Dat geeft veel flexibiliteit voor montage.

Let goed op hoeveel ruimte u heeft, dit is belangrijk voor het systeem dat u kiest. In de meeste gevallen is het belangrijk dat de uitblaas naar buiten toe kan wijzen. Heeft u hier te weinig ruimte voor? Neem dan een compact systeem, deze nemen minder ruimte in.

Geeft u de installatie van uw MV-unit liever uit handen? Dan helpen wij bij 123ventilatie u heel graag verder. Neem contact met ons op om een afspraak voor montage in te plannen.

Waarom onderhoud?

Uw mechanische ventilatie moet goed onderhouden worden, zo heeft u er het meest profijt van. Waarom het zo belangrijk is om uw ventilatiesystemen te onderhouden leggen we uit in het artikel ‘waarom onderhoud aan mijn mechanisch ventilatiesysteem?

Reinigen

Ook uw mechanische ventilatie moet schoongemaakt worden. Een gedeelte hiervan kunt u zelf uitvoeren, maar voor een gedeelte dient u professionals in te schakelen.

Uw MV-systeem bestaat uit verschillende onderdelen. Zelf kunt u de roosters en ventielen schoonmaken, en een klein stukje van de ventilatiekanalen. Ook kunt u de ventilatiebox zelf reinigen. Hoe u dat het beste doet leggen we u uit in dit artikel.

Hoe reinigt 123ventilatie mijn mechanische ventilatie?

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw ventilatiebox schoon te laten maken door 123ventilatie. Hoe wij dat precies aanpakken leest u in ons artikel ‘Hoe reinigt 123ventilatie mijn ventilatiesysteem?’. U kunt ook direct contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen.

Onze openingstijden en bereikbaarheid

  • Telefonisch van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot en met 16:30 uur
  • Contactformulier 123Ventilatie.nl (wij streven ernaar uw bericht binnen 1 werkdag te beantwoorden)
  • Per mail info@123ventilatie.nl (wij streven ernaar uw bericht binnen 1 werkdag te beantwoorden)


Contactgegevens

123Ventilatie.nl
Marconiweg 2A/B
4131 PD  Vianen (UT)
+31(0)347-326763
info@123ventilatie.nl

[wcas-search-form]