0
Home
Producten
WTW Unit
Mechanische Ventilatie
Overige Ventilatoren
Badkamer- ventilator
Dak ventilator
Pijpdak ventilator
Ventielen
Afvoerventielen
Toevoerventielen
Luchtkanalen
Ronde kanalen
Bevestigingen
Gereedschap
Filters
Brink WTW Filters
BUVA WTW Filters
Duco WTW Filters
Itho Daalderop WTW Filters
Orcon WTW Filters
Vent Axia WTW Filters
Zehnder WTW Filters
Merken
Services
Onderhoud
Vervangen
Installatie
Onderhoudsabonnementen
Ruimtes
Advies
Actie
Over ons
Contact
Klantenservice
Mijn account
Winkelmandje

Ventilatie oplossingen voor alle typen gebouwen

Om te bepalen welk ventilatiesysteem het beste bij uw situatie past zijn een aantal dingen belangrijk. Onder andere willen we graag weten of u al een ventilatiesysteem heeft hangen. Dit kan een mechanische ventilatie of warmte terugwin systeem zijn. Een mechanische ventilatie voert enkel lucht af uit de woning, waarbij frisse lucht wordt aangevoerd via roosters in ramen en deuren. Bij een warmte terugwin systeem wordt zowel lucht aan- als afgevoerd via kanalen die ingebouwd zijn in uw woning. Dit laatste systeem biedt een voordeel voor mensen met allergieën. Bij gebruik van een F7 filter worden namelijk zelfs pollen uitgefilterd voor de lucht de woning in gaat.

Waarom goede ventilatie belangrijk is

Kent u dat? U zit in een overleg met collega’s, op een feestje in een overvolle woonkamer of komt ‘s ochtends uit uw slaapkamer en u ruikt een muffe lucht. Dat is niet zo gek, want elk mens ademt CO2 uit. Dit vermindert de luchtkwaliteit in een kamer. Dat is een van de redenen waarom een goede ventilatie zo belangrijk is. Een slechtere luchtkwaliteit kan namelijk voor gezondheidsklachten als hoofdpijn of vermoeidheid zorgen. Daarnaast kan het coronavirus zich ook makkelijker verspreiden in een slecht geventileerde kamer dan in een goed geventileerde kamer.

In onze blog ‘Wat is ventileren en waarom is dit belangrijk?‘ vertellen we meer hierover.

Services die passen bij de juiste ventilatie oplossing

  • Onderhoud
  • Vervangen
  • Reinigen
  • Installeren
controleren ventilatiesysteem

Neem contact met ons op via het contactformulier, bel, chat of mail. We ontvangen graag zo veel mogelijk informatie van u om de situatie zo goed mogelijk te kunnen beoordelen. Heeft u foto’s van uw huidige ventilatiesysteem? Stuurt u deze dan vooral naar ons toe zodat wij u zo gericht mogelijk kunnen adviseren.

0347 32 67 63info@123ventilatie.nl

Gratis advies van ervaren vakspecialisten

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
    Geen titel*

    Wij zijn uw online en offline specialist in ventilatiesystemen

    Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we u het beste advies kunnen geven. Samen met al onze collega’s helpen wij iedere dag tevreden klanten.