0
Home
Producten
WTW Unit
Mechanische Ventilatie
Overige Ventilatoren
Badkamer- ventilator
Dak ventilator
Pijpdak ventilator
Ventielen
Afvoerventielen
Toevoerventielen
Luchtkanalen
Ronde kanalen
Bevestigingen
Gereedschap
Filters
Brink WTW Filters
BUVA WTW Filters
Duco WTW Filters
Itho Daalderop WTW Filters
Orcon WTW Filters
Vent Axia WTW Filters
Zehnder WTW Filters
Merken
Services
Onderhoud
Vervangen
Installatie
Onderhoudsabonnementen
Ruimtes
Advies
Actie
Over ons
Contact
Klantenservice
Mijn account
Winkelmandje

Onze additionele services

Regelmatig onderhoud zorgt voor een langere levensduur

Uw ventilator zuigt vervuilde lucht het huis uit. Dat betekent dat ook stof en andere viezigheid door de ventielen en kanalen naar de unit toe worden gezogen. Wanneer u een WTW heeft wordt er ook verse lucht aangevoerd vanuit de WTW door de kanalen. Ondanks dat deze aangevoerde lucht gefilterd wordt zitten ook hier stofjes en vuiltjes in. Het regelmatig (laten) schoonmaken van de kanalen en unit is dan ook een must voor een langere levensduur van uw ventilatiesysteem.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud van uw systeem is belangrijk voor een langere levensduur. Onder onderhoud van uw ventilatiesysteem verstaan we het reinigen van de ventielen, kanalen en het systeem zelf. Een schoner ventilatiesysteem hoeft minder hard te werken om lucht af te zuigen, waardoor het systeem minder stroom verbruikt en langer meegaat. Wij raden aan om de ventielen en het systeem eens per jaar schoon te maken en de kanalen eens in de 4-5 jaar.

Installatie

Het installeren van een ventilatiesysteem komt veel bij kijken. Heeft u nog geen ventilatiesysteem thuis en zit u hierover na te denken? Wij geven u gericht en professioneel advies op maat, zo bent u ervan verzekerd dat uw ventilatiesysteem correct wordt geïnstalleerd.

Vervangen

Wanneer een ventilatiesysteem ouder dan 15 jaar is raden wij aan om deze te vervangen bij problemen. De techniek is inmiddels alweer zoveel verder dat dit u meer oplevert dan het laten repareren van uw oude systeem.

Ventilatie oplossingen voor alle ruimtes

Elke ruimte vraagt zijn eigen ventilatie oplossing en wij helpen u graag bij de zoektocht naar de passende oplossing. Ons team heeft jarenlange ervaring waardoor zij u gericht kunnen helpen bij uw vragen.