WTW Tips

Gratis advies?

123ventilatie heeft meer dan 20 jaar ervaring in de ventilatietechniek en is daarom bij uitstek de specialist die u kan voorzien in al uw ventilatiebehoeften. Van technische ondersteuning door gediplomeerd personeel tot het leveren van kwalitatief sterk materiaal.

Op deze pagina geven we u tips en meer informatie over uw WTW-unit. Vindt u het antwoord op uw vraag niet op deze pagina? Bekijk dan onze ventilatieblog. Vindt u ook daar het antwoord niet? Neem dan vooral contact met ons op, wij staan voor u klaar!

Installeren van uw warmteterugwinsysteem

Met enige technische kennis is het mogelijk om uw WTW-unit zelf te installeren. Binnenkort kunt u hier meer over lezen op onze blog.

Geeft u de installatie van uw WTW-unit liever uit handen? Dan helpen wij bij 123ventilatie u heel graag verder. Neem contact met ons op om een afspraak voor montage in te plannen.

Onderhoud

Uw warmteterugwinsysteem moet goed onderhouden worden, zo heeft u er het meest profijt van. Waarom het zo belangrijk is om uw ventilatiesystemen te onderhouden leggen we uit in het artikel ‘waarom onderhoud aan mijn mechanisch ventilatiesysteem?

WTW reinigen

Om optimaal te kunnen werken en om zo’n schoon mogelijke lucht aan te voeren is het van belang dat uw WTW regelmatig gereinigd wordt. 123ventilatie raadt aan om zeker 1-2 keer per jaar de filters te vervangen. Daarnaast kunnen de filters regelmatig schoongemaakt worden met een daarvoor bedoelde borstel of stofzuiger. Let op: het schoonmaken van de filters verlengt niet de levensduur, maar het zorgt er wel voor dat uw WTW-unit beter werkt.

Hoe reinigt 123ventilatie mijn WTW-unit?

Zelf kunt u regelmatig de filters schoonmaken, deze op tijd (laten) vervangen en ook kunt u zelf roosters en ventielen van uw mechanische ventilatie schoonmaken. Maar niet alles kunt u zelf doen, omdat u er simpelweg niet bij kunt.

Daarvoor kunt u 123ventilatie inschakelen. Wat wij precies doen wanneer wij een mechanisch ventilatiesysteem en WTW reinigen leest u in ons artikel ‘Hoe reinigt 123ventilatie mijn ventilatiesysteem?

Onze openingstijden en bereikbaarheid

  • Telefonisch van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot en met 16:30 uur
  • Contactformulier 123Ventilatie.nl (wij streven ernaar uw bericht binnen 1 werkdag te beantwoorden)
  • Per mail info@123ventilatie.nl (wij streven ernaar uw bericht binnen 1 werkdag te beantwoorden)


Contactgegevens

123Ventilatie.nl
Marconiweg 2A/B
4131 PD  Vianen (UT)
+31(0)347-326763
info@123ventilatie.nl