Bent u al bekend met onze burenkorting?

Omdat wij goede ventilatie en een gezond binnenklimaat ontzettend belangrijk vinden maken we het graag aantrekkelijk voor u. Heeft u buren die ook toe zijn aan onderhoud van hun mechanische ventilatie of die misschien wel een nieuw ventilatiesysteem nodig hebben? Overtuig hen van deelname en ontvang samen korting op uw onderhoud, installatie of uw nieuwe ventilatiesysteem!

20210531 Topview 40641

Samen onderhoud aan uw ventilatiesysteem is samen korting

Goed onderhoud van uw ventilatiesysteem zorgt ervoor dat uw MV langer mee gaat én dat de binnenlucht gezonder is. Dat u daarnaast geld kunt verdienen met een gezond binnenklimaat is natuurlijk mooi meegenomen.

Hoe meer buren u weet te overtuigen van het belang van onderhoud, hoe meer korting u krijgt. In de afbeelding hiernaast ziet u hoever de korting op kan lopen.

Géén buren maar wel vrienden en/of familieleden binnen een straal van 10km? Top, deze aanbieding geldt ook voor jullie.

 

Hoe ziet onderhoud van uw ventilatiesysteem eruit?

De ervaren monteurs van 123ventilatie.nl komen bij u langs om de volgende werkzaamheden uit te voeren:

  • Inwendig reinigen van het afvoerkanaalwerk in uw woning
  • Reinigen van de ventilatorbehuizing incl. de motorvleugelcombinatie
  • Vervangen van de filters bij een gebalanceerd ventilatiesysteem (WTW-systeem)
  • Reinigen van de afvoer- en (toevoer) ventielen
  • Inregelen van het systeem en opstellen van een meetrapportage

 

Tarieven

De tarieven voor het onderhoud van uw ventilatiesysteem verschillen voor een mechanisch ventilatiesysteem en een WTW-unit. Beide tarievenlijsten vindt u op de afbeelding aan de onderkant van de pagina.

 

Burenkorting op de aanschaf van een ventilatiesysteem

Bent u van plan om samen met een of meerdere buren een nieuw ventilatiesysteem aan te schaffen? Ook dan ontvangt u korting. Omdat we enorm veel verschillende modellen en soorten hebben kunnen we daar niet 1-2-3 een prijs voor geven. Kijkt u rustig even rond in onze webshop en neem contact met ons op via 0347 32 67 63 of info@123ventilatie.nl en we geven u graag een gerichte offerte.

 

Groot onderhoud MV

Groot onderhoud WTW