Mag ik mijn bestelling annuleren?

Dit kan zolang uw pakketje ons magazijn nog niet heeft verlaten. Maar in ons magazijn wordt hard gewerkt, dus bel ons zo snel mogelijk op +31 (0)347 32 67 63 om de annulering op tijd door te kunnen geven. Is uw pakket al onderweg? Dan kunt u deze weigeren aan de deur of kosteloos retourneren.

Mag ik mijn artikel retourneren?

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Dit geldt voor alle producten die u bij ons koopt. Voor diensten geldt dat u de overeenkomst binnen 14 dagen na het kopen van de dienst kunt herroepen. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Wij verzoeken u om onderstaande retourvoorwaarden in acht te nemen:

Retourvoorwaarden

 1. Indien u meerdere artikelen in één bestelling plaatst maar deze separaat worden geleverd daar één van de artikelen via een verkopende partij van 123ventilatie.nl gaat, geldt dat de termijn pas ingaat wanneer u alle artikelen heeft ontvangen.
 2. Voor alle afgeprijsde artikelen gelden dezelfde voorwaarden.
 3. Het artikel zit in de originele verpakking (voor zover als mogelijk), “Modelformulier voor herroeping”.
 4. Het artikel in een zo oorspronkelijke originele staat en originele verpakken retour gezonden wordt, en de verpakking onbeschadigd en niet voorzien is van teksten en/of bewerkt is met enigerlei voorwerpen waardoor het voor ons niet meer fatsoenlijk door te verkopen is indien redelijkerwijs mogelijk.

Kan ik mijn artikel ruilen voor een ander artikel?

Wanneer u uw artikel retourneert kunt u een nieuwe bestelling plaatsen in onze webshop. Wij adviseren om deze bestelling direct te bevestigen, zeker wanneer de voorraad gering is. Uw bestelling is pas gereserveerd wanneer u heeft betaalt. We vragen u dus opnieuw vooraf te betalen terwijl wij uw retour verwerken.

Artikel(en) retour sturen

Omdat we het erg vervelend vinden dat uw product niet naar wens is hebben wij het retourneren niet alleen gratis, maar ook zo makkelijk mogelijk gemaakt.

Wanneer u de volgende stappen volgt kunt u uw product gratis retourneren:

 1. U geeft onze klantenservice een melding van de te retourneren artikelen via het contactformulier zodat wij kunnen zorgen voor een snelle terugbetaling van de geretourneerde artikelen.
 2. Op de bijgeleverde pakbon kruist u de artikelen aan welke u wilt retourneren, waarna u dit formulier samen met de artikelen in de doos plaatst en deugdelijk dichtplakt.
 3. De doos met de retourgegevens voorzien van antwoordnummer levert u vervolgens in bij het dichtstbijzijnde PostNL punt. Retourgegevens vindt u onderaan deze pagina.
 4. Bewaar het verzendbewijs, zodat wij samen met u de verzending kunnen traceren indien er iets mis is gegaan.

Als u gebruik maakt van ons antwoordnummer/retourlabel, houd er dan rekening mee dat het risico voor de terugzending bij u als consument blijft liggen. Mocht het product kwijtraken tijdens de retournering, dan is dit uw risico. Wij raden u daarom aan (bij hogere orderwaarde) uw verzending te verzekeren en een verzendbewijs te bewaren.

U mag uiteraard ook op eigen initiatief, zonder voorafgaande mededeling, retourneren, of dit doen via een andere vervoerder dan PostNL. De directe kosten voor het terugsturen zijn dan wel voor eigen rekening en het risico voor de terugzending blijft net als bij de aangemelde retourzending bij u als consument liggen. Wij raden u daarom aan ​(bij hogere orderwaarde) uw verzending te verzekeren en een verzendbewijs te bewaren.

Wat is het retouradres?

123Ventilatie.nl
Afd. Retouren
ovv retournummer
Kamerlingh Onneslaan 24
3401MZ, IJSSELSTEIN

Wat is het antwoordnummer?

123Ventilatie.nl
Afd. Retouren
ovv retournummer
Antwoordnummer 13548
4130ZX, VIANEN UT

Wanneer ontvang ik mijn geld terug na het retour sturen van een product?

Wij streven ernaar om retourzendingen binnen 7 dagen te verwerken. Bij het herroepen van uw overeenkomst betalen wij het aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) zo snel mogelijk terug, maar uiterlijk binnen 14 dagen na de herroeping.

Wij wachten met terugbetaling tot we de teruggestuurde artikelen hebben ontvangen of er aangetoond is dat de artikelen teruggezonden zijn.

 1. Als uw bestelling klaar is voor terugzending, kunt u deze, met alle benodigde retourformulieren, afgeven bij een PostNL punt. Bewaar het verzendbewijs.
 2. Uw pakket wordt door PostNL naar ons retouradres gebracht.
 3. Uw retourzending wordt gecontroleerd.

Hieronder kunt u per betaaloptie kijken hoe een artikel wordt verrekend en met welke tijdsduur u rekening kunt houden voor het geld weer op uw rekening staat. Wij betalen terug met hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt, tenzij u uitdrukkelijk anders heeft ingestemd. Voor de terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Voor diensten geldt dat u alleen gehouden bent de eventuele abonnementskosten te betalen voor de dienst tot het moment van ontbinding.

*          Normale verwerkingstijd, uitzonderingen daargelaten.
*          Bij Creditcard rekening is de terugbetaling te vinden op het eerstvolgende maandoverzicht of op de dag van afschrijving.

Bij retourzending van artikelen verzonden via Express levering worden de verzendkosten van €9,95 niet vergoed. In het geval dat u de bestelling op rekening gekocht heeft en u stuurt deze binnen de betalingstermijn (14 dagen) aan ons terug, dan ontvang u van ons een e-mail dat uw nieuwe openstaande rekeningbedrag €0,00 is. Indien u langer wacht met het terugsturen van uw bestelling vragen wij u vriendelijk de rekening eerst te voldoen. Wanneer wij daarna uw bestelling retour ontvangen, krijgt u vervolgens het rekeningbedrag weer teruggestort op uw rekening.

Diensten die uitgezonderd zijn van het herroepingsrecht

Wanneer u bij ons een dienst afneemt is het mogelijk dat deze volledig wordt uitgevoerd binnen de bedenktijd van 14 kalenderdagen. Deze diensten zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht. De uitzondering is alleen geldig na uitdrukkelijke toestemming van de consument. In ons bestelproces wijzen wij u dan ook op het doen van afstand van het herroepingsrecht.

Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

0347 32 67 63
info@123ventilatie.nl