270A0051

Regelmatig onderhoud zorgt voor een langere levensduur

Uw ventilator zuigt vervuilde lucht het huis uit. Dat betekent dat ook stof en andere viezigheid door de ventielen en kanalen naar de unit toe worden gezogen. Wanneer u een WTW heeft wordt er ook verse lucht aangevoerd vanuit de WTW door de kanalen. Ondanks dat deze aangevoerde lucht gefilterd wordt zitten ook hier stofjes en vuiltjes in. Het regelmatig (laten) schoonmaken van de kanalen en unit is dan ook een must voor een langere levensduur van uw ventilatiesysteem.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud van uw systeem is belangrijk voor een langere levensduur. Onder onderhoud van uw ventilatiesysteem verstaan we het reinigen van de ventielen, kanalen en het systeem zelf. Een schoner ventilatiesysteem hoeft minder hard te werken om lucht af te zuigen, waardoor het systeem minder stroom verbruikt en langer meegaat. Wij raden aan om de ventielen en het systeem eens per jaar schoon te maken en de kanalen eens in de 4-5 jaar.

270A9663
Tijdig vervangen van filters zorgt voor een frisser binnenklimaat
270A9491

Installatie

Het installeren van een ventilatiesysteem komt veel bij kijken. Heeft u nog geen ventilatiesysteem thuis en zit u hierover na te denken? Wij kunnen u naast de producten en materialen ook van gericht en professioneel advies op maat voorzien, zo bent u ervan verzekerd dat uw ventilatiesysteem correct wordt geïnstalleerd.

Vervanging

Wanneer een ventilatiesysteem ouder dan 15 jaar is raden wij aan om deze te vervangen bij problemen, of uit voorzorg. De techniek is inmiddels alweer zoveel verder dat dit u meer oplevert dan het laten repareren van uw oude systeem.

Indien u het 1-op-1 vervangen van uw ventilatiesysteem liever uit handen geeft helpen onze monteurs u graag. 

Steboma De Baandert Heemskerk 04

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen of kunnen wij u van dienst zijn? 

Neem contact op met 123ventilatie via info@123ventilatie.nl of 0347 32 67 63 en onze collega's helpen u graag verder.