Wordt het tijd om uw ventilatiesysteem te vervangen en/of reinigen?
Maak direct een afspraak om uw mechanische ventilatie te laten plaatsen en schoonmaken (incl. ventilatie kanalen).

Ervaren Monteurs

Scherp Geprijsd

Persoonlijk

Snelle Service

Mechanische ventilatie onderhoud en montage

Wist u dat door niet ventileren of door slechte ventilatie de lucht in uw huis kan vervuilen?

Een mens ademt per nacht gemiddeld 450 liter CO2 uit. Ook koken, douchen, de aanwezigheid van stof en eventueel van huisdieren vervuilt de lucht in uw huis. Deze lucht ademt u vervolgens weer in, en dat is niet bevorderlijk voor de gezondheid van uzelf of uw familieleden.

Hoe merk ik dat mijn huis slecht geventileerd is?

Wanneer de lucht in uw huis van slechte kwaliteit is bemerkt u in eerste instantie dat het bedompt voelt en dat er eventueel een nare lucht hangt. Ook kan er condensvorming op de ramen ontstaan, wat weer kan resulteren in schimmelvorming in bijvoorbeeld de badkamer. Schoonmaken van deze schimmel geeft slechts een tijdelijke oplossing, want zonder goede ventilatie blijft dit terugkomen.

Ook in de slaapkamer kunt u last hebben van een slechte luchtkwaliteit, en dit kan vervelende gevolgen hebben. Wanneer de slaapkamer niet goed geventileerd is kunt u last krijgen van hoofdpijn, moeite met concentratie en slaapt u slechter waardoor u meer last van prikkelbaarheid kunt hebben. Zo ziet u maar: goede ventilatie is erg belangrijk.

Waarom onderhoud van mijn ventilatiesysteem?

Wanneer uw mechanisch ventilatiesysteem goed is onderhouden hoeft u nergens meer naar om te kijken en bent u verzekerd van een gezonde leefomgeving. Het onderhoud van uw systeem bestaat uit het schoonmaken van het systeem zelf en het schoonmaken van kanalen en ventielen.

Voor een goede werking van het systeem adviseren wij dit elk jaar na te laten kijken. Het kanaalwerk kan het best eens in de 4 jaar gereinigd worden. Bij woningen met een gebalanceerd ventilatiesysteem wordt gebruik gemaakt van filters, die eens in het half jaar of maximaal eens in het jaar vervangen moeten worden.

  Alle voordelen op een rijtje

  • Vermindert het risico op vocht en schimmels
  • Schone lucht in huis
  • Afname van allergie en gezondheidsklachten
  • Besparing op het energieverbruik van uw ventilator
  • Verlengen van de levensduur van uw ventilatiesysteem
  • Voorkomt lawaai afkomstig van de ventilator
  • Juiste hoeveelheid lucht
  • Geen nare luchtjes meer in huis
Trustpilot Reviews

4,5 van 5 via Trustpilot

Geen Reiskosten

Woont u binnen een straal van 50 km van 123ventilatie? Dan hoeft u geen reiskosten te betalen voor het onderhoud van uw ventilatiesysteem.

123ventilatie locatie
Ventilatie burenkorting

Watvoor ventilatiesysteem heeft u?

Heeft u een vraag of wilt u direct een afspraak inplannen? 

Vul onderstaand formulier in voor vrijblijvend advies of om uw afspraak voorkeur door te geven. Om uw aanvraag in behandeling te kunnen nemen, vragen we u om de informatie zo volledig mogelijk in te vullen en daarnam zullen wij reageren om uw afspraak te bevestigen. 

Wij zijn ook telefonisch bereikbaar voor vrijblijvend advies. U bereikt ons via 0347 32 67 63.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
ITHO CVE-S Aanbieding

Ventilator + montage + ventielen + onderhoud actie

Zoeken op WTW Merk

Zoeken op merk

Wij vinden kwaliteit belangrijk en daarom werkt 123ventilatie enkel met kwalitatief hoogstaande merken. De goedkoopste, compactste, meest energiezuinige en populairste systemen hebben we voor u op een rijtje gezet. U kunt ook gewoon op merk zoeken.