0
Home
Producten
WTW Unit
Mechanische Ventilatie
Overige Ventilatoren
Badkamer- ventilator
Dak ventilator
Pijpdak ventilator
Ventielen
Afvoerventielen
Toevoerventielen
Luchtkanalen
Ronde kanalen
Bevestigingen
Gereedschap
Filters
Brink WTW Filters
BUVA WTW Filters
Duco WTW Filters
Itho Daalderop WTW Filters
Orcon WTW Filters
Vent Axia WTW Filters
Zehnder WTW Filters
Merken
Services
Onderhoud
Vervangen
Installatie
Onderhoudsabonnementen
Ruimtes
Advies
Actie
Over ons
Contact
Klantenservice
Mijn account
Winkelmandje

Ventilatie oplossingen voor alle typen gebouwen

Wij denken graag in oplossingen. Voor ons is vrijwel niets onmogelijk, want we kijken altijd naar de huidige situatie en baseren daarop ons advies. Belangrijke punten waar we naar kijken zijn het systeem dat al bij u hangt, hoe groot de woning is en wat de wensen zijn.

Waarom kiezen voor 123ventilatie.nl?

Advies van vakspecialisten

123ventilatie.nl werkt nauw samen met Steboma Ventilatietechniek en kan daardoor van bijna 40 jaar ervaring in de ventilatiebranche gebruik maken.

Oog voor kwaliteit

Wij zijn lid van Thuiswinkelwaarborg en werken met strenge kwaliteitseisen voor onze producten en service.

Altijd in de buurt

Dankzij een groot aantal in te zetten monteurs zijn wij altijd in de buurt.

Levering uit voorraad

In ons magazijn zorgen wij altijd voor een zo uitgebreid mogelijke voorraad. Op die manier heeft u uw bestelling snel thuisbezorgd.

Compleet assortiment

Wij bieden een compleet pakket aan. Van ventilatie advies tot verkoop, maar ook voor installatie en onderhoud zit u bij ons goed. Heeft u vragen of twijfelt u ergens over? Win gratis advies in van onze experts. Bel naar 0347 32 67 63 of mail naar info@123ventilatie.nl. Bij 123ventilatie.nl werken we alleen met kwalitatief hoogstaande merken, zoals:

In onze webshop bieden we WTW’s (gebalanceerde ventilatiesystemen) en MV’s (mechanische ventilatiesystemen), alsook alle benodigde materialen hiervoor. Denk aan WTW-filters, afvoer- en toevoerventielen, ventilatieroosters, badkamerventilatoren, kanaalwerk en ander bijkomend materiaal. Natuurlijk geven wij u uitgebreide productinformatie op de productpagina, maar u mag ook altijd contact opnemen voor advies.

 

Onze missie

Voor zowel onze particuliere als zakelijke klanten zijn wij een betrouwbare leverancier. Wij ondersteunen van begin tot eind in het efficiënt en effectief aanleggen van een ventilatiesysteem. Dit doen we met meer dan 40 jaar ervaring, waardoor we u kunnen voorzien van het beste advies. Dagelijks staan er meer dan 100 enthousiaste medewerkers voor u klaar om u te helpen. Heeft u vragen of advies nodig? Het team van 123ventilatie.nl staat voor u klaar! Bel gerust naar 0347 32 67 63 of stuur een bericht info@123ventilatie.nl.

De service van 123ventilatie.nl

Wij gaan graag nét dat stapje verder voor u. Daarom vindt u bij ons niet alleen een groot assortiment aan ventilatieproducten, maar bieden wij ook de mogelijkheid tot installatie, reinigen, onderhoud en vervangen van uw producten.

controleren ventilatiesysteem